Geld besparen door vermogensoverdracht

by Super User
in Blog
Hits: 84

Wij maken erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt. Dat is waar wij voor staan. Nabestaandenwerk werkt met verschillende partners samen via verschillende distributiekanalen. 

Wij bieden u een vrijblijvend gesprek met onze erfrechtspecialist aan. Dit gesprek is bij u thuis. Wij informeren u over hoe het erfrecht in Nederland geregeld is. We leggen uit wat de gevolgen zijn van een overlijden van u of uw partner, wie de wettige erfgenamen zijn en hoeveel erfbelasting u moet betalen na een overlijden. Ook leggen we uit wie wel en wie niet een deel van de nalatenschap kan opeisen.

Vervolgens bespreken we zaken die voor u en uw erfgenamen van belang zijn om in een uw testament op te nemen. Wat de voordelen zijn voor uw erfgenamen en wat de gevolgen zijn voor de erfbelasting en de eigen bijdrage in de zorg. Tevens informeren wij u over de voordelen van een levenstestament en het schenken. Aan het einde van het gesprek, zal uwerfrechtspecialist u informeren wat de eventuele kosten bedragen als u de stap wilt maken naar de notaris. Deze kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en specifieke situatie. We leveren dus maatwerk. In onze dienstverlening noemen we altijd een totaalbedrag inclusief de kosten van de notaris, de kosten van onze begeleiding, de kosten van het inschrijven in het centraal testamentenregister en de BTW. U komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Leave your comments

Comments

  • No comments found